Állás luxuskivitelben: pályázz te is!

Pénzcentrum2009. január 14. 11:00

Bizonyára mindenki fejében megfordult már legalább egyszer életében, hogy kilépjen a mókuskerékből, és valami egészen új életformát kezdjen, távol a város zajától, kint a természetben, úgy ahogy elődeink éltek. Nos, a lehetőség most megérkezett: 6 hónapos álommunka formájában egy ausztrál szigeten, 22 millió forintos fizetésért.

Az ausztrál idegenforgalmi bizottság nemrégiben egy álláshirdetést tett közzé, melyben jelentkezőket toboroznak egy 6 hónapos projektmunkára, méghozzá sziget gondnoki feladatra. A féléves trópusi tengerparti lazsálásért - hiszen naponta mindössze néhány órát kellene dolgozni - 150 ezer ausztrál dollárt, vagyis mintegy 22 millió forintot fizetnek, plusz természetesen a repülőjegyet a szerencsés kiválasztott otthonától a Hamilton-szigetekig.

A gondnok feladatai közé tartozna többek között a teknősök etetése, a bálnák megfigyelése, a szigetre érkező posta kezelése, valamint minderről egy blog vezetése, ahova képeket és videókat is fel kellene töltenie a mindennapjairól.

A szerencsés, szállás gyanánt egy három szobás tengerparti lakást is kapna, medencével, golfpályával, amiért természetesen nem kellene fizetnie, vagyis a 22 milliós fizetéshez hozzá sem kellene nyúlnia.

A jelentkezőktől természetesen elvárt, hogy folyékonyan beszéljenek angolul, miután a naplót is ezen a nyelven kell vezetniük, és nyilván rengetegszer kellene a médiának is nyilatkozniuk, amihez természetesen megfelelő önbizalom is szükségeltetik. Ezen kívül csak olyan feltételeknek kell megfelelniük, mint a tenger és a természet szeretete, vagy a sportok, és az új kipróbálása iránti vonzalom.

A programot meghirdető Queensland állam vezetője, Paul Lucas elmondta, "nem kétséges, hogy ez a világ legjobb állása, hiszen azért kapja majd az illető a fizetését, hogy felfedezzen egy szigetet, ússzon, búvárkodjon, vagyis egyszerűen élje a queenslandiek életét".

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A szervezők célja a tengerparti "online valóságshow-val", hogy a nehéz gazdasági körülmények miatt megcsappant turizmust, amely évi 18 milliárd ausztrál dollárt termel, fellendítsék, és felhívják a figyelmet a környezetszennyezésre. Ehhez egy megfelelő kommunikátort keresnek a gondnok személyében.

A jelentkezés határideje február 22. Eddig kell tehát eljuttatni a Islandreefjob.com oldalra a pályázatot, melynek egy egyperces videót is tartalmaznia kell, ami kvázi a motivációs levél funkcióját tölti be.

A szervezők első körben 11 jelentkezőt választanak ki, akiket május elején a Hamilton-szigetekre hívnak, ahol a végső megmérettetésre kerül sor a július elsejével kezdődő munkáért.

Címkék: