Így szerezhetsz percek alatt százezreket: még a fotelből se kell kimásznod az újításnak hála

Pénzcentrum2023. október 19. 19:30

Újabb fintech megoldással jelentkezik az Erste. A bank informatikai rendszere által hitelképesnek minősített ügyfelek néhány másodperc alatt juthatnak akár 450 ezer forint szabadon felhasználható hitelhez. A Rögtön Kölcsönhöz nem kell adatokat megadni, és nincs szükség jövedelemigazolásra. Az ügyfelek a bank digitális platformján, George-on keresztül pár kattintással, akár a mobiljukkal juthatnak hozzá a hitelhez.

Bárkinek szüksége lehet gyorsan pénzre. A nem várt kiadások fedezésének egyik kényelmes módja a gyorskölcsönnek nevezett kisösszegű, rövid futamidejű személyi kölcsön. Az Erste Rögtön Kölcsön néven a napokban elindította saját gyorskölcsönét. A hitel összege 100 ezer és 450 ezer forint között lehet, a futamidő 12-72 hónap.

A kölcsön szabadon felhasználható: a jóváhagyást követően a számlánkra érkező pénzt bármire elkölthetjük, legyen az akár egy régóta vágyott eszköz beszerzése, a szeptemberi iskolakezdéshez kapcsolódó nagyobb kiadás, vagy az autónk javításának költsége. A hitel felvételéhez pedig még jövedelemigazolás sem kell.

Az automatikus hitelbírálatnak köszönhetően a Rögtön Kölcsön nem csak gyorsabb, de olcsóbb is. A hitel kamata a személyi kölcsön kamatok alsó sávjához közelít

– mondta el Harmati László, az Erste lakossági vezérigazgató-helyettese.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A Rögtön Kölcsönt online, George-on keresztül lehet elérni. A folyamat során semmilyen információt nem kell megadni, csak az azonosítási adatokat kell ellenőrizni és szükség esetén javítani (például név, lakcím, okmány adatok). A művelet csupán néhány képernyőoldalból áll, melyeken többnyire csak egy-két kattintásra van szükség (például a személyes adatok ellenőrzése és jóváhagyása, a kölcsönt milyen számlára szeretnénk megkapni). A hitelről a rendszer azonnal dönt, nem kell várnunk senkire és semmire – a pénz másodpercek alatt a számlánkon van.

A Rögtön Kölcsön kizárólag az Erste-ügyfelek számára elérhető. A szolgáltatás egyelőre teszt jelleggel indult el, azok vehetik igénybe, akiknek a rendszer feltölt a George-fiókjába egy erre vonatkozó ajánlatot. Az érintett ügyfelek körét és számát a pénzintézet a következő hónapokban folyamatosan tervezi bővíteni.

Címkék:
hitel, bank, forint, erste, kölcsön, személyi, fintech, ügyfelek, erste bank,