Ingyen százezreket kaphatnak a szerencsések: ezért fontos, hogy hol igényled a Babaváró hitelt

Pénzcentrum2023. január 5. 22:03

A Babaváró hitel legfontosabb feltételei és jogosultsági elvárásai jogszabályban lettek rögzítve, így könnyen hihetjük azt, hogy nem számít hol is igényeljük. Azonban ez koránt sem igaz: számos különbség van az egyes bankok ajánlatai között. Az egyik ilyen, hogy a legtöbb pénzintézet egy-egy akció keretében akár 180 ezer forintot is jóváírhat az igénylő számláján – írta meg a Bankmonitor.

A Babaváró hitelek kamatát, illetve a gyerekvállaláshoz kapcsolódó jogosultsági feltételeket jogszabály rögzíti, ennek ellenére egyáltalán nem mindegy, hogy melyik banknál igényeljük a kedvezményes hitelt. Bár sokszor hallani olyan esetről, amikor egy bank elutasítja a kérelmet, ám végül egy másik pénzintézetnél sikerrel jár az igénylő. Ebből a szempontból pedig nem jelent akadályt, hogy a Babaváró hitel egyetlen alkalommal vehető fel, ugyanis próbálkozni több pénzintézetnél is lehet

Ráadásul a bankok különböző kedvezményekkel is igyekeznek ügyfeleket szerezni: ilyen az, hogy a feltételnek megfelelő igénylők számára egy bizonyos összeget utólag jóváírnak. Ennek mértéke banktól függően 0 és 180 ezer forint is lehet, ami komoly segítséget jelenthet a családalapítás előtt állóknak.

Ez idáig mind szép és jó, azonban ez az ajándék feltételekhez van kötve. Van, hogy csak a bank új ügyfelei kaphatják meg az összeget, de előfordulhat, hogy csak az kapja meg, aki számára 9 vagy 10 millió forintot folyósítanak. Az alábbi linken pedig megnézhetik, hogy melyik bank milyen feltételekhez kötötte az ajándék pénzt.

Címkék:
hitel, bank, forint, ajándék, ingyen, babaváró támogatás, babaváró, babaváró kölcsön, babaváró hitel,