Ennyiért lehetsz Győzike szomszédja: meghirdette luxusvilláját Gáspár Zsolti

Pénzcentrum2021. február 10. 16:47

Több mint félmilliárd forintot kér Nógrádmegyeren található villájáért Gáspár Zsolti, aki Pesten, vagy Győrben kezdene új életet - már ha sikerül eladni a házát. A szomszédban egyébként maga Győzike és családja él, aki felháborodott azon, hogy testvére meghirdette a házrészét.

530 millió forintért árulja az otthonát Gáspár Zsolti. A Farm VIP műsorvezetője úgy döntött, közel öt évtized után elhagyja szülőfaluját, luxusvilláját pedig eladja. Az 5000 négyzetméteres telken lévő, 1800 négyzetméteres házban 10 hálószoba, 7 fürdőszoba, szauna is található, a kertben feszített víztükrű medence és egy hatbeállásos garázs is van. A hirdetésre a Blikk akadt rá.

Igen, való igaz, hirdetem a villát. A gyerekek kirepültek a fészekből, a lányom Budapesten jár egyetemre, a fiam pedig cukrásznak tanul, nem kell már nekünk ekkora ház. Remélem, mielőbb sikerül eladni. Szerintem az ára is rendben van, hiszen itt minden luxus, jól jár, aki megveszi

- mesélte a mondta Blikknek Gáspár Zsolti. Aki megveszi a Nógrádmegyeren található házat, közvetlenül Győzike szomszédja lesz. Édesapjuk, idősebb Gáspár Győző is itt lakik Zsoltiékkal, ám a lap szerint ő is költözik.

Szeretnénk egy tanyát, egyelőre Gödöllő, Pest és Győr jött szóba, de még igazán nem tudjuk, hová megyünk. Apám jön velünk, ez nem is kérdés, őt nem zavarja a költözés. Persze, lelkileg nehéz ez nekünk, hiszen engem 1975-ben ebbe a házba hoztak haza, és ugyan azóta újjáépítettük, de mindig is itt éltünk. Most mégis úgy érzem, eljött az ideje a változásnak

- mondta Gáspár Zsolti, aki bízik benne, hogy mielőbb talál vevőt a házra.

A lap megkereste Győzikét is, aki felháborodott, az újságíróktól tudta meg, mit tervez a testvére. Annak idején ugyanis megígérték édesanyjuknak, hogy nem adják el a házat. Emellett azt sem érti, miért 530 millióért hirdette meg Zsolti a házát:

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Azt is hogy gondolja, hogy ennyit kér a villáért? Hát, nem Hollywoodban vagyunk!

- kommentálta.

Fotó: rozsaingatlan.hu

Címkék:
hitel, ingatlan, gáspár győző, luxusvilla, villa, ingatlanok,