Meghökkentő kilakoltatás: harmadjára érkeztek meg ma a rendőrök Bíró Icához

Pénzcentrum2020. szeptember 17. 17:21

Nagy meglepetés fogadta a Bíró Icát kilakoltatni akaró rendőröket. Az egykori Metál Lady ugyanis éjszaka kibontotta a falat és gyakorlatilag betört másik, szomszédos, saját lakásába. 

Bíró Icát harmadszor is kilakoltatták, ám nagy meglepetés fogadta a kiérkező rendőröket. Az egykor Metál Lady ugyanis az éj leple alatt kibontotta a falat, és gyakorlatilag betört saját lakásába - írja a Blikk.

A lap leírja, hogy mint ismert a tavalyi kilakoltatásánál óriási hiba történt, a végrehajtó összekeverte a helyrajzi számokat, és Bírót a két, egymás melletti lakása közül abból tették ki a Krisztina körúton, amelyik a saját nevén volt, nem abból, amelyiket már 2 évvel korábban elárverezték a feje felől. 

Bíró Ica feldúltan, idegesen mondta el a lakásban, hogy mit érez most, megmutatta kameránknak hogyan jutott át a falon keresztül az ő nevén lévő lakásba. Onnan várta a végrehajtókat.

A Blikk szerint Bíró Ica nem adta át a kulcsokat, így a végrehajtó, a készenléti rendőrökkel leszedette az ajtót és bejutottak a lakásba. Ott azonban ahogy korábban is írtuk, áttörték a falat, és minden holmit átpakolta a másik lakásba (ami közös falkapcsolattal rendelkezett a másikkal).

Címkék:
hitel, pénzcentrum.hu, devizahitel, bíró ica, kkf, végrehajtók,