Hitelre van szükséged? Percek alatt megtalálhatod a legolcsóbb ajánlatokat (x)

Pénzcentrum2020. augusztus 25. 13:47

Ez egy PR cikk.

Míg régen az volt a nagyobb kihívás, hogy napokba telt az összes bank ajánlatát megismerni, addig most inkább a termékek bonyolultsága állít akadályt a megfontolt és tudatos pénzügyi döntések elé. Szerencsére mindkét problémára megoldást kínálnak a Bank360.hu kalkulátorai.

NHP Hajrá, Széchenyi-hitelek, CSOK, babaváró hitel, azonnali átutalás és PSD2 - csak néhány olyan pénzügyi termék és fogalom, amelyekkel az utóbbi néhány évben ismerkedhettek meg a magyar háztartások és vállalkozások. Bár egyre többen tartják fontosnak a pénzügyi tudatosságot, nagyon nehéz eligazodni a hitelfajták és megtakarítási megoldások között. Néhány igénybe vehető konsrukció nemcsak pénzügyileg bonyolult, de gyakran jogszabályok tucatjai határozzák meg, hogy miképpen működjenek, ilyen például az igen népszerű babaváró hitel vagy a CSOK is.

Erre a helyzetre és termékdömpingre nyújt megoldást az idén négyéves Bank360.hu, amely több mint két tucat pénzügyi eszköz esetében segít összehasonlítani a pénzintézetek ajánlatait rendszeresen frissülő adatok alapján, díjmentesen. A megfelelő tájékozódás zsebre megy: a kalkulátor használatával például kiderül, hogy egy 3 millió forintos személyi kölcsönnél akár 800 000 forinttal többet is fizethetünk feleslegesen, ha nem körültekintően választunk bankot.

“Évtizedes banki tapasztalattal a hátunk mögött határoztuk el, hogy megalapítjuk a Bank360.hu-t, hiszen úgy láttuk: jelentős értéket tudunk teremteni a magyar családok számára, ha segítünk nekik megtalálni a pénzügyi igényeikhez legjobban illeszkedő megoldásokat. A számításunk bejött, nemrég pedig már vállalatok számára elérhető kalkulátorokat is fejlesztettünk" - közölte Turmezey Tamás, a Bank360.hu ügyvezető igazgatója, társalapítója.

A Bank360.hu kalkulátorait pedig hamar megszerették a felhasználók: 2020 augusztusáig 14,5 millió kalkulációt végeztek a látogatók a weboldalon.

“Jó látni, hogy Magyarországon is egyre többen használják a hitelekre és megtakarítási szolgáltatásokra szakosodott pénzügyi összehasonlító oldalakat, mivel hazánkban még mindig nagyon alacsony azoknak az aránya, akik rendszeresen ellenőrzik, hogy az általuk igénybe vett pénzügyi szolgáltatásoknál vannak-e kedvezőbbek a piacon. Pedig gyakran - némi vesződség árán - egy bankváltás vagy egy új hitellel kiváltott lakáshitel jelentős mértékben enyhíteni tudja egy család pénzügyi terheit" - hívta fel a figyelmet Surányi Levente, a Bank360.hu társalapítója.

A kalkulátorok használatával pénzt és időt spórolhatunk, miközben egyszerűen tekinthetjük át a legfontosabb tudnivalókat az igényelni kívánt termékről. A rangsor vásárolt pozícióktól és tolakodó reklámoktól mentesen, objektív módon mutatja meg az ügyfelek számára legideálisabb ajánlatokat a megadott feltételek alapján.

A leggyakrabban használt kalkulátorok, amelyek a nagyobb pénzügyi döntéseknél is jelentős segítséget nyújtanak a családok számára


Vállalatok számára pedig most különösen hasznos a


amelyek a koronavírus-járvány gazdasági hatásait enyhíteni hivatott hiteltermékek mindegyikével kalkulálnak.

További kalkulátorok is segítenek a magyar háztartásoknak és vállalkozásoknak a tudatos pénzügyi döntésekben. A Bank360-hu-nál az alábbi összehasonlító kalkulátorok érhetők el:

  • Gyorskölcsön Kalkulátor
  • Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel Kalkulátor.
  • Adósságrendező és Hitelkiváltó Kalkulátorok
  • CSOK és Falusi CSOK Kalkulátor
  • Lakossági Bankszámla Kalkulátor
  • Hitelkártya Kalkulátor
  • Lakástakarékpénztár Kalkulátor
  • Önkéntes Nyugdíjpénztári Kalkulátor


Sokat jelent, ha előre tájékozódunk

A Bank360.hu tapasztalatai szerint az elmúlt négy évben egyre többen helyezték előtérbe a pénzügyi tudatosságot és megfontoltan, kalkulátor segítségével választanak banki termékeket. Ezt alátámasztja, hogy az érdeklődés az évek során szinte folyamatosan nőtt a kalkulátorok iránt:


Most, a koronavírus utáni gazdasági és munkaerő-piaci helyzetben ismét felértékelődött a tudatosság és megfontoltság a pénzügyek terén. A Bank360.hu célja továbbra is az, hogy kalkulátoraival segítséget nyújtson a helyes döntésekhez. A járványt követő bizonytalanságban érdemes felkészültnek maradni a banki ügyeink terén: ehhez ma már nincs szükség több órás kutakodásra vagy bonyolult számításokra. Egyszerűen és könnyedén összehasonlíthatjuk, hogy milyen pénzügyi termék lehet számunkra a legkedvezőbb és legbiztonságosabb, a Bank360.hu pedig a jövőben is arra fog törekedni, hogy még egyszerűbben és gyorsabban tegye átláthatóvá a most elérhető és a jövő pénzügyi termékeit is.

 

 

 

 

(x)

Címkék:
hitel, takarékpénztár, szponzor, azonnali átutalás, széchenyi 2020, adósságrendező,