Fontos változás a Budapest Banknál: reagáltak az ügyféligényekre

Pénzcentrum2020. június 2. 19:33

A Budapest Bank a prémium és privátbanki szegmensben kiváló eredményeket ért el a tavalyi évben, részben az új, diverzifikált portfóliókra alapuló stratégiájának köszönhetően. A tapasztalatok szerint az ügyfelek részéről jelentős az igény a személyes találkozókra, így fontos, hogy színvonalas, modern környezetben fogadhassák őket a személyi bankárok. Erre kínál tökéletes környezetet a Fotex Pláza Irodaházban megnyílt új prémium és privátbanki központ.


Új, exkluzív banki központot nyitott a Budapest Bank kifejezetten a prémium és privátbanki ügyfelei számára a Fotex Pláza Irodaházban (1126 Budapest, Nagy Jenő utca 12., 3.em.), ahol az ügyfelek elegáns, modern környezetben, előre megbeszélt időpontban egyeztethetnek a bankárukkal. Az új helyszínen nyolc különálló tárgyaló és egy fogadószoba található, amelyekben négy személyi bankár, egy szenior prémium specialista tanácsadó, három prémium specialista tanácsadó, valamint két asszisztens várja majd az ügyfeleket.

Habár a járványhelyzet kezdete óta prémium és privátbanki ügyfeleink esetében is arra törekszünk, hogy minimálisra csökkentsük a személyes találkozók számát, bízom benne, hogy hamarosan újra visszaáll a régi rend ezen a téren is, ügyfeleink pedig személyesen konzultálhatnak a bankáraikkal, amire az új központunk kiváló helyszín lesz

- mondta el Czalbert László, a Budapest Bank prémium és privátbanki vezetője. "Az elmúlt hetek történései ellenére a Budapest Bank modellportfólió-szemléletének köszönhetően a részvénypiaci árfolyamesések jóval kisebb mértékben éreztetik a hatásukat az ügyfeleink, és így a privát-, illetve prémium banki szegmensek teljes portfólióján. Ha pedig újra beindul a gazdaság, ismét a személyes tanácsadásé lesz a főszerep ezen a területen, ami központi szerepet játszik abban, hogy az ügyfeleink a számukra legjobb befektetési döntéseket hozzák meg."

A Budapest Bank az elmúlt évben teljesen átdolgozta prémium- és privátbanki üzletágának működési struktúráját és értékajánlatát annak érdekében, hogy egyéni befektetési időtávon és a kockázatvállalási hajlandóságon alapuló diverzifikált portfóliókat dolgozzon ki ügyfelei számára. Az átalakítás sikeresnek bizonyult: a privát- és prémiumbanki szegmensben kezelt vagyon együttesen 5,1%-kal, ezen belül a privátbanki vagyon pedig 10,9%-kal nőtt 2019-ben. A kiváló eredményt a szakma is elismerte, mivel a bank tavaly harmadik helyen végzett a Mastercard - év bankja pályázatán "Az év prémium banki szolgáltatása" kategóriában.

Címkék:
hitel, bank, pláza, budapest bank, mastercard árfolyam, mbank,