Pécsről indult hódító útjára a híres magyar máka: 25 éve sikert sikerre halmoz

HelloVidék2019. július 15. 08:15

Még 1994-ben egy pécsi alagsori műhelyben indult az a kreatív vállalkozás, ami a KLOÉ nevet viseli és azóta országos és nemzetközi szinten is ismert márkává nőtte ki magát, legyen szó esküvői ruháról vagy mindennapi darabokról. 

Alapítóját, arcát és a divattervezőt (akiről a márka a nevét is kapta), Klotz Editet akkor is ugyanaz vezérelte, mint ma: az az öröm, amit egy-egy kézzel készített ruha adhat, ami számára az igazi ajándék. A folyamatosan változó gazdasági környezetben azonban nem könnyűek a mindennapok, ám a hitelesség, megbízhatóság, pontosság, korrektség és minőség örök érvényű garanciát biztosít a sikerhez.

Nem csak munka, hanem kikapcsolódás, öröm, hobbi és hivatás is egyben, mert mindig itt van velem és benne van a lelkem. Nem túlzás azt állítani, hogy ez az egész életem a család mellett.

Az 1990-es évek elején magyar divattervező olyan ritkának számított, mint a fehér holló. Editet leginkább a ruhakészítés ragadta meg, mint egy olyan, kreatív munka, ami során elindulunk egy sík anyagból, és a formák, ötletek alapján lesz belőle valami nagyon különleges és egyedi.

A teljes cikket elolvashatod a HelloVidék.hu oldalon.

Címkék:
otthon, interjú, ruha, pécs, divat, hello vidék,