Brutál akciókkal ígérgetnek egymásra a bankok az ünnepi roham előtt

Pénzcentrum2018. november 20. 16:25

Nagy a verseny az ügyfelek kegyeiért az ünnepi szezon előtt. Az MKB Bank módosított a személyi kölcsön ajánlatán, a Takarék Csoport pedig újabb termékeket dobott a piacra.Ugyanakkor gondold meg a hitelfelvételt: csak addig nyújtózkodj, ameddig a takaród engedi!

Az MKB Bank enyhített a hiteligénylés feltételein és ajándékutalvánnyal is kecsegtet - tájékoztatta a Pénzcentrumot a Bank360. A pénzintézetnél nem szükséges számlát nyitni, ráadásul a hitelfedezeti biztosítás is díjmentes, ha december 20-ig igénylünk 300 000 és 3 000 000 forintos hitelt. Az így elérhető ügyleti kamat 8,99 százalék. A bank ezért cserébe nettó 150 000 forintos jövedelmet vár el. Az MKB kuponakciót is hirdetett erre az időszakra. 40 százalékos árengedményre jogosító ajándékutalványt kapunk igénylés esetén a Philips weboldalán található termékekhez.

>>> Személyre szabott ajánlatért használj kalkulátort - KATT!

A Takarék Kereskedelmi Bank és a TakarékBank új személyi kölcsön akcióval rukkolt elő a Black Friday tiszteletére fix kamatozású hitelénél. A bankcsoport jóváír egy havi törlesztőrészletet, ha november 23-ig igénylünk és a folyósítás utáni 6 esedékesség során időben törlesztjük a hitelt. Két esetben kamatkedvezményt is kaphatunk, ha a jövedelmünk eléri a nettó 91 770 vagy a 200 000 forintot havonta igazoltan. További kedvezményt kaphatunk, ha minél nagyobb összeget veszünk fel. A sávok 3 millió forintos hitelösszeg alatt és felett helyezkednek.

Az új szerződések összege novemberben rekordmagas lehet, a tavalyi 27 milliárd forint után szinte biztosan 40 milliárd forint felett lesz az összeg

- mondták el a Pénzcentrumnak a  Bank360 pénzügyi szakértői, akik szerint ez az ünnepi hajrának és a Black Friday-nek is köszönhető. Azt is hozzátették, és ezt a Pénzcentrum is leszögezi, hogy minden hitelfelvétele előtt érdemes egy hitelkalkulátorral megtalálni a legideálisabb kölcsönt, hiszen egy jó ajánlattal több ezer forintot spórolhatunk; és csak addig nyújtózkodjon mindenki, amíg a takarója ér!

Címkék:
hitel, akció, személyi kölcsön, kedvezmény, bankok, bank360,