Drága hónapok várnak a magyar családokra: fillérekért jön a segítség

Pénzcentrum2018. augusztus 8. 16:32

Közeledik a nyár vége, amely pénzügyi szempontból is kiemelt jelentőséggel bír a magyar családok számára. Egyrészt a valamivel olcsóbb, last minute utazások, továbbá a közelgő iskolakezdés jelent plusz terhet; de sokan hagyják az ősz előtti utolsó pillanatra a ház körüli felújítási, javítási munkálatokat is. Mindezt figyelembe véve az sem véletlen, hogy ebben az időszakban hagyományosan felpörög a személyi kölcsönök piaca.

Egy új hitel - legyen az egy utolsó pillanatban lefoglalt nyaralásra, a gyerek beiskoláztatásával kapcsolatban felmerülő költségekre, vagy épp egy tovább nem halogatható lakáskorszerűsítésre felvett személyi kölcsön - felvétele előtt természetesen számtalan kérdés merül fel, legtöbbjük szükségszerűen, sőt, jogosan.

Mire jó ez a termék és mire nem? Melyik a piacon most a legkedvezőbb ajánlat? Mire kell figyelni a felvétel előtt? Hogyan kell kiválasztani a számunkra legmegfelelőbbet? Hol kaphatom meg a leggyorsabban a felvett összeget?

2018 33. hetében tematikus cikkekkel próbálunk majd segítséget nyújtani a témában. A fenti, finanszírozással kapcsolatos kérdéseken túl szó lesz majd többek között arról, milyen makrogazdasági folyamatok magyarázzák, hogy az elmúlt 1-2 évben nagyot lódult a személyi kölcsönök piaca, illetve ezzel összhangban változott-e a korábban a legtöbb ügyfélre jellemző árérzékenység.

De kitérünk a szezon - fentebb is említett - slágerberuházásaira: megmutatjuk, mennyiért lehet az utolsó pillanatban lefoglalni egy nyaralást; górcső alá vesszük, hogy mennyibe kerül az iskolakezdés, és mi az, amit mindenképp meg kell venni a gyerek fejlődéséhez; valamint tanácsokat adunk otthonunk sokszor halaszthatatlan, de gyakran megtérülő korszerűsítéséhez, fejlesztéséhez is.

Címkék:
hitel, személyi kölcsön, kölcsön, gyorskölcsön, penzcentrum,