Itt az újítás: SMS-sel vehetsz fel hitelt

Pénzcentrum2017. március 23. 10:12

Megújítja személyi kölcsönét az OTP, az újításoknak köszönhetően jeletősen felgyorsul a hitelfelvétel folyamata, akár fél óra alatt is pénzhez juthatunk. Az igényléshez egyébként elég, ha a netbankon keresztül igényeljük a htielt, így a bankfiókba sem kell bemennünk.

Megújítja személyi kölcsönét az OTP, hamarosan már a netbankon keresztül, online is igényelhetünk hitelt. A kölcsön igényléshez persze szükség lesz hitelbírálatra is, ezt azonban online intézhetjük, így a fiókba sem feltétlenül kell bemennünk. A szerződés aláírása egy utaláshoz hasonló "aláírással" intézhető, ez a gyakorlatban egy SMS hitelesítését jelent. Az eddigi tesztek szerint ezzel nagyjából 1 óra alatt a bankszámlánkon lehet az igényelt hitelösszeg, ha viszont valaki gyorsan tud gépelni, akkor az sem kizárt, hogy már fél óra alatt megkapjuk a pénzt.

{{BANKRACIOBANNER}}

Egyelőre ugyan csak az OTP ügyfelei élhetnek ezzel, azonban később a náluk bankkapcsolattal nem rendelkező ügyfelek számára is elérhető lesz a szolgáltatás. Ebben az esetben viszont jövedelemigazolásra is szükség lesz, illetve pénzmosási okokból egy bankfiókot is fel kell keresnünk.

Címkék:
hitel, pénzcentrum.hu, személyi kölcsön, otp, penzcentrum,