Mindent a karácsonyi gyorskölcsönökről

Pénzcentrum2016. december 8. 16:00

Az ünnepi időszakban is érdemes körültekintően dönteni pénzügyeinkről. Mutatjuk a legfontosabb tudnivalókat.

Elindult a karácsonyi roham a magyar boltokban; előrejelzések szerint 200 milliárd forintot hagyunk majd idén pluszban a kasszáknál. Habár sokan vásárolnak zsebből, idén is lesznek bőven olyanok, akik valamilyen fogyasztási hitelből fedezik majd az ünnepi költségeket.

Alapvető fontosságú, hogy a fogyasztók a szerződés aláírása előtt körültekintően tájékozódjanak a hitelek jellemzőiről és feltételeiről

- hívta fel nemrég a figyelmet a Magyar Nemzeti Bank.

A fogyasztók felelős és körültekintő hitelfelvételét természetesen a Pénzcentrum is fontosnak tartja. Így jövő héten tematikus cikkek segítségével visszük majd közelebb olvasóinkat a témával kapcsolatos legfontosabb tudnivalókhoz.

Témáink között bemutatjuk majd az idei szezon legolcsóbb konstrukcióit; szót ejtünk arról, milyen plusz érvek szólnak idén még inkább a fogyasztási hitelek mellett; de kitérünk arra is, mennyi terhet vehetünk maximálisan a nyakunkba.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Olvasóink kérdéseit is várjuk "szémélyi kölcsön", illetve szabadfelhasználású jelzáloghitel" témakörökben. Címünk: penzcentrum@penzcentrum.hu

Egy gyorskölcsön megoldás lehet a karácsonyi kiadásokra, de nem mindegy, melyiket veszed fel. Használd a Bank360 gyorskölcsön kalkulátorát és találd meg a legjobb hitelt, mindössze néhány kattintással.

Címkék:
hitel, karacsony, személyi kölcsön, kölcsön, gyorskölcsön, gyorskölcsönök,