Kígyózó sorokban állnak a devizahitelesek a bankok előtt

Pénzcentrum2015. május 4. 16:30

A banki elszámoló levelek többségét a napokban vehetik kézhez a devizahitelesek, de sokan elégedetlenek a küldemények tartalmával. Van olyan pénzintézeti fiók, ahol még az utcán is kígyózó sorokban állnak az ügyfelek.

A 2,1 millió devizahiteles elszámolási értesítő többségét már postázták a bankok, sőt, 850 ezer ügyfél már át is vette a küldeményt. Az adósok egy része elégedett az elszámolással, de olyan is akad, aki jóval többre számított a bankjától.

Az elégedetlen ügyfelek között sokan a bankjukhoz fordulnak, hogy megtudják, miért pont annyi visszatérítést kapnak, amennyi érkezett. Emiatt már korábban is megnőtt a forgalom a fiókokban,

azonban a levelek többsége a napokban érkezett, érkezik meg, így lehetséges, hogy egyes bankoknál tömegekre kell számítani a kirendeltségeken.

Így van ez több hitelintézet fiókjánál is. Az RTL Klub Híradójának felvétele szerint kígyózó sorban állnak a fiók előtt a devizahiteles ügyfelek. Ebben az esetben azonban nem csak az elégedetlenkedők állnak sorban, hanem, azok a lejárt szerződéses ügyfelek is, akik készpénzben szeretnék felvenni a visszatérítésüket.

A teljes riportot itt nézheted meg:

 
Címkék:
hitel, devizahitel, elszámolás,