Az utolsó pillanatban menekült meg a hitelcsapdából Bíró Ica

Pénzcentrum2015. április 30. 16:44

Újabb celeb esett a hitelei áldozatául, de úgy néz ki, hogy Bíró Icát most egy jóakarója kihúzza a csávából. Idővel azonban el kell gondolkodnia, hogyan tudná visszafizetni az adósságait. A Pénzcentrum ötleteket ad a Vaslady-nek, hogyan fizesse ki tetemesre duzzadt tartozásait.

Az egész családom érzi, hogy feszültebb vagyok. Többfelé kell koncentrálnom. Nem azzal foglalkozom, amit szeretek, a sporttal, a tanítással, hanem ezt az ügyet próbálom elsimítani

- mondta Bíró Ica az RTL Klub Reflektor című műsorában. A híreknek köszönhetően aztán villámcsapásként jött a segítség, így a szőke sztár egy időre fellélegezhet, sőt ismét azt csinálhatja, amihez a legjobban ért - olvasható a Hír24-en.

A cikkek megjelenése után egyből csörgött a telefonom. Jött egy ingatlanos, és jött egy régi ismerős egy óriási beruházással, és a klub, mint olyan már működőképes általa. Már nem kiadó, hiszen egy közös projektbe vágtunk. Szépség, egészség, és minden, amiben én magam is részt tudok venni. Egyelőre még szédülök, olyan gyorsan pörögtek az események, de úgy látszik, a jóisten mindig figyel

- mesélte Bíró Ica.

Miben reménykedhet még a Metállady?

A külső segítség mellett a hitelkiváltás is segíthet a vasgyúró hölgynek. Jelenleg ugyanis korábban nem látott alacsony szinten vannak a jelzáloghitelek kamatai, amellyel akár az összes adósságot besorolhatjuk egy szerződés alá. Ezzel a jelentős kamatelőny mellett akár több százezer forint adminisztrációs költséget is megspórolhatunk magunknak.

Egy 6 millió forintos hitelt 12 évre akár 52 ezer forintos havi törlesztőrészlet mellett is találhatunk.

Ráadásul most több bank akciósan visszatérít egy adott összeget a számlánkra, ha elég nagy hitelösszeget veszünk fel. Az FHB például egy havi törlesztőrészletet ír jóvá a folyószámlánkon, míg az Erste fixen 100 ezer forintot utal nekünk át.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Persze a kiszámíthatóság is fontos a hitel kivválasztásánál, kicsivel magasabb kamattal ugyanis fixálhatjuk a törlesztőrészletünket 3,5,10 évre, vagy akár a futamidő végéig. Lényeges, hogy a forintosított jelzáloghiteleket a banki elszámolási értesítő kézhezvételétől számított három hónapon belül ingyenesen felmondhatjuk. Ráadásul a hitelintézeti akciók most az új szerződés megkötéséhez kapcsolódó díjak jó részét elengedhetik. Ennek részleteiről a Pénzcentrum KORÁBBI CIKKÉBEN olvashatsz.

Címkék:
hitel, devizahitel, tartozás, hitelkiváltás,