Hát már csak ez maradt a nyomorgó devizahitelesnek?

Pénzcentrum2015. április 24. 15:04

Mégis sikerül az elkeseredett devizahiteles terve? Úgy tűnik, vevőt talált a veséjére Mészáros András.

Néhány hete megrendítő történetről számoltunk be. Egy devizahiteles végső kétségbeesésében a veséjét kínálta eladásra, 3 millió forintért. A 49 tápiógyörgyei Mészáros András a házára felvett devizahitele miatt szépen lassan mindenét elveszítette: a családját, a házát, a bútorait, a televízió­ját, még a gáztűzhelyét is.

A Blikk szerint jelentkeztek Mészáros András hirdetésére. A lap úgy tudja, a titokzatos milliomos telefonáló külföldről hívta a férfit. Az ajánlat véresen komoly, hiszen egy oda szóló repülőjegyet is küldött a szervével kereskedő férfinek. András meg is mutatta a jegyet, amit a leendő vevő vett meg: az Európai Unió egyik országába indul a napokban.

Ebben a hónapban 16 ezer forintot kaptam, a többi elment a tartozásra. A házam már az eszközkezelőé, tőlük bérlem vissza, de már ezt sem tudom fizetni. Van egy kutyám, de annak sem tudok túl gyakran enni adni

- mondta a lapnak a férfi, aki veséje árából új életet kezdene, letudná adósságait.

Mészáros András nincs könnyű helyzetben. Veséjét legálisan nem tudja eladni, az ugyanis bűncselekménynek minősül, az összes uniós országban. Ráadásul az Eszközkezelőn túl már nem sok lehetősége van egy adósságot felhalmozott hitelesnek.

Címkék:
hitel, devizahitel, szervátültetés,