Devizahitelesek tüntetnek Budapesten

Pénzcentrum2014. július 18. 11:15

Több olvasónk is jelezte, hogy devizahitelesek tüntetnek Budapesten az Oktogonnál reggel óta. Értesüléseink szerint a "Nem adom a házamat" mozgalom szervezésében demostrálnak az adósok.

A tüntetés a "Nem adom a házamat" mozgalom "Békamenet" nevű akciója, amit a Facebookon hirdettek meg. Olvasóink szerint felkészült tüntetésről van szó, amelyet a rendőrség erős jelenléte mellett folytatnak. A demonstráció hírdetménye szerint egész napos eseményről van szó, így érdemes forgalomkorlátozással is számolni a környéken.

Az alábbi üzenet olvasható a rendezvény oldalán:
"2014 július 18-án megtartjuk a minden hónap harmadik hetének péntekére eső laza bankármajálisunkat, amely most a "Békamenet az Oktogonon" elnevezést kapta. A fiókvezetők kedvencének tartott bankoktató fesztivál tehát Budapesten az Oktogonon július 18-án pénteken reggel 8 órakor kezdődik.

Az egész napos programon a részvétel ingyenes és mi sem fizetünk semmit! Ha elérjük célunkat úgyis "gazdag" ember leszel TE is! - de legalább nyugodtan alhatsz. Sörsátor, kispad, langyos víz lesz! Élőzenét biztosítunk, sütit, ropit, kólát viszont hozzatok! A "Ne Fizess!" a "bomba"- és "békaporonty" jelmez kötelező!

A bevállalós porontyok jutalmul meglátogathatják az Oktogon hat legnépszerűbb bankját! A CIB-nél kezdünk - ők már ezt olvasva azonnal be(sza)zárnak ;) - a többi nembeszari bankot pedig nap és hővédő - csaló, uzsorás, gyilkosos - plakátokkal fogjuk betakarni, majd az ügyintézők elé ugrunk hirtelen! A jó hangulatú - előrejelzések szerint - MELEG napon tartandó bankoktató fesztiválra várunk szeretettel! Ha nem jössz, ne fáraszd magad az ott leszek gombbal vazze!"

 

Címkék:
devizahitel, devizacsomag,