Váltsa ki hiteleit és csökkentse törlesztőrészletét! (x)

Pénzcentrum2012. november 13. 17:10

A törlesztőrészleteket csökkenti, és a már meglévő hitelekkel kapcsolatos, szintén havi feladatokat leegyszerűsíti az FHB Tartozásrendező Személyi Kölcsön, amellyel kiválthatóak a más hitelintézetnél, vagy pénzügyi vállalkozásnál már meglévő, kedvezőtlenebb kondíciójú lakossági fogyasztási hitelek.

Hitelkiváltás fix havi részletekkel, egyszerűsített ügyintézéssel

A meglévő hiteleket késedelem nélkül rendező, legalább 120 ezer forintos havi jövedelműeknek érdemes az FHB Bank Zrt. szakértőitől a pénzügyi helyzetüknek megfelelő ajánlatot kérni a jelenleg fizetett áruhitel, hitelkártya és folyószámlahitel, valamint a személyi kölcsön kiváltására. Mert az FHB Tartozásrendező kölcsönnel a jövőben egyszerűen, összességében pedig kiszámíthatóbban és előnyösebben törleszthetnek. A kiváltott tartozások összegén felül pedig akár egy szabadon felhasználható rész is igényelhető, mindez kezes és ingatlanfedezet nélkül. Az FHB Személyi Kölcsönnel maximum ötmilliós tartozás rendezhető, a legkisebb hitelösszeg 300 000 Ft. A havi terhek további csökkentése érdekében a Tartozásrendező kölcsönből 7 éves futamidőt is választhat az ügyfél.

A kiváltással leegyszerűsödik a család havi kötelezettsége, hiszen nem kell minden hónapban ügyelni az egyes fizetési határidőkre, s több pénzintézet felé letudni az eltérő konstrukciójú hitelek törlesztéseit, hanem egyszerűen és megbízhatóan rendezhető az FHB Bankszámláról a kölcsön. Az FHB Tartozásrendező havi részletei a teljes futamidő alatt változatlanok, köszönhetően a forint alapú, fix kamatozásnak. A nem tervezhető eseményekre is kiterjedő kiszámíthatóság érdekében az ügyfél választásától függően pedig része lehet az ajánlatnak az első évben ingyenes hitelfedezeti életbiztosítás.

THM: 24,72%-25,36%

A tájékoztatás nem teljes körű! Részletes információkat a vonatkozó lakossági Személyi Kölcsön Hirdetmény, az FHB Személyi Kölcsön Általános Szerződési Feltételek és az Üzletszabályzat tartalmazzák. További részletek a www.fhb.hu honlapon

(x)

Címkék: