Hihetetlen?! Megjósolták a fodrász százmilliós lottónyereményét

Pénzcentrum2010. január 20. 18:02

Egy walesi fodrásznő 1,2 millió fontot nyert a lottón. A hölgyet nem érte váratlanul a hatalmas pénzösszeg, hiszen egy jósnő néhány héttel korábban megjövendölte neki a milliós nyereményt.

Susan Herdman 1,2 millió fontot (370 millió forint) nyert a lottón. A fodrászként dolgozó walesi hölgy azonban nem lepődött meg a hatalmas nyereményen, hiszen néhány héttel korábban egy jósnő megjövendölte neki, hogy hatalmas anyagi szerencsében lesz része 2010-ben.

 


A 41 éves nő a jósnőnél tett látogatás után még a Facebookra is kitett egy rövid üzenetet, amely nemes egyszerűséggel így hangzott: "Nyerni fogok a lottón!".

A hölgy a csodás nyereményből tovább bővíti fodrásszalonját, melyet lányával közösen üzemeltet. Tervei között szerepel egy New York-i utazás, és egy új autó (BMW vagy Audi) vásárlása is.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A hírek szerint a nyeremény a jósnőnek is szerencsét hozott, hiszen jelentősen megnőtt a forgalma az elmúlt hetekben.

Címkék:
jósnő,