Mától igényelhető az akciós Erste személyi kölcsön!

Pénzcentrum2009. március 9. 14:30

Mától akciós forint és euró alapú személyi kölcsön ajánlatokkal várja ügyfeleit az Erste Bank. Euró alapon 500 ezer és 1 millió forintra, míg forint alapon 640 ezer forintra és 96 hónapos futamidőre vonatkozik az akció.

Az ajánlatok kizárólag az alábbi táblázatokban szereplő hitelösszegekre és 8 éves futamidőre vonatkoznak. A személyi kölcsön aktuális kondícióira vonatkozóan a mindenkor hatályos hirdetmény az irányadó. Az euró alapú ajánlat kamata 12,49 %, a kezelési költség mértéke havi 0,25 %. A kölcsön folyósításakor egyszeri 2,5 %-os költséget számít fel a bank, amit az igénylő számlájáról emelnek le.

A törlesztőrészletek devizaalapú személyi kölcsön esetén euróban kerülnek meghatározásra, erre tekintettel a forintban fizetett törlesztések összegét a megfizetés esedékességekor aktuális számlakonverziós devizaeladási árfolyam módosíthatja. A forint alapú ajánlat kamata 18,49 %, a kezelési költség mértéke havi 0,25 %. A kölcsön folyósításakor szintén egyszeri 2,5 %-os költséget (ez esetben 16 ezer forintot) számít fel a bank.

Akinek túl hosszú a 8 éves futamidő, az 15 ezer forint, vagy 75 euró ellenében idő előtt is visszafizetheti a tartozását. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályoknak megfelelően történt, a feltételek változása esetén annak mértéke módosulhat. A THM értéke nem tükrözi a hitel árfolyam- és kamatkockázatát. A jogszabályi feltételeknek megfelelően a Referencia THM: 500.000 forintos hitelösszegre és 36 hónapra vetítve került meghatározásra.

Címkék: