Nem várt fordulat az ukrán-magyar fronton: a közeljövőben találkozhat Zelenszkij és Orbán

Pénzcentrum2023. december 29. 12:31

Eddig még sose találkozott kettesben Zelenszkij és Orbán Viktor, de a friss hírek szerint nemsokára megtörhet a jég, és sor kerülhet a régóta várt találkozóra.

Andrij Jermak, az ukrán elnöki hivatal vezetője az X közösségi oldalon tette közzé, hogy Szijjártó Péterrel egyeztetett telefonon, ami után hamarosan sor kerülhet az ukrán és a magyar elnök találkozójára – szúrta ki a HVG.

Jermak a tweetben azt írja, hogy gyümölcsöző beszélgetést folytatott a magyar külgazdasági és külügyminiszterrel.

Azon dolgozunk, hogy a közeljövőben megszervezzük a két vezető találkozóját

– olvasható a posztban.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Orbán és Zelenszkij egyébként februárban, közel egy évvel ezelőtt találkozott először személyesen egy brüsszeli EU-csúcson. Ekkor a magyar elnök az a alkalmat arra használta, hogy békepárti üzenetet közvetítsen, azonban kétoldalú találkozó eddig még nem volt.

Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán, MTI/MTVA 

Címkék:
Orbán, magyarország, gazdaság, magyar, ukrán, orbán viktor, elnök, volodimir zelenszkij,