Nagyot lépett a Foodora: ezernyi darabot osztottak szét ebből a fontos biztonsági kellékből

Pénzcentrum2023. október 28. 17:36

Az ételkiszállító működésében fontos szerepe van a biztonságos közlekedésnek, a foodora futárpartnerek jelentős hányada ugyanis biciklin teljesíti a napi címadagot. A vállalat idén ősszel több mint 1000 bukósisakot adományozott olyan szervezetek, egyesületek és önkormányzatok számára, akik szívükön viselik a két keréken való közlekedést.

Mint a foodora közleménye fogalmaz, a biztonságos közlekedés egy olyan alapfeltétel, amelyet természetesen ők is bátorítanak és szorgalmaznak, hiszen futárpartnereik jó része kerékpárral végzi az ételek kiszállítását. Ezért 1030 pink bukósisakot adományoztak olyan szervezetek, egyesületek és önkormányzatok számára, akik szívükön viselik a két keréken való közlekedést.

Az egyik kezdeményezett a budakalászi Kós Károly Művelődési Ház által szervezett Tour de Kalász szabadidős sportrendezvény lett. Az idén 20. alkalommal megrendezett kerékpáros erőpróbán 733-an indultak, a foodora pedig 550 bukósisakkal segítette a rendezvényt.

Célunk a kerékpározás népszerűsítése, a csodás kerékpárútjaink megismertetése, a különböző korosztályok ösztönzése a kerékpár használatára, kezdve a legkisebbektől, akiknek évek óta rendezzük a „Mini Tourt”, egészen a senior kategóriáig. A közlekedésbiztonság minden évben visszatérő elem, amelyben részt vesznek a budakalászi városrendészek és a helyi rendőrség munkatársai. Nagyon nagy Budakalászon az átmenő forgalom így nagyon fontos feladatunk a közlekedésbiztonság oktatása

- tette hozzá Uttoné Ochodniczki Vanda, a Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár művelődésszervezője.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A bukósisakokból jutott még a bicskei Petőfi Művelődési háznak, akik az autómentes napjukon buzdították a kicsiket a viselésére, Ajka Város Önkormányzatának, akik őszi Bicibuszt szerveztek és többek között a zirci Andante Sport, Oktatási és Kulturális Egyesületnek is, akik bringásreggelivel kedveskedtek a helyieknek.

Címkék:
biztonság, házhozszállítás, jótékonyság, ételkiszállítás, közlekedésbiztonság, foodora,