Junior Prima díjat nyert kollégánk, Kövesy Károly

Pénzcentrum2023. október 25. 18:45

2023-ban már tizedik alkalommal kérte fel a Széchenyi Kártya Programot irányító KAVOSZ Zrt. a meghatározó szakmai szervezeteket, médiavállalatokat, szerkesztőségeket és médiaszemélyiségeket, hogy jelöljék a díjra az általuk kiemelkedően tehetségesnek tartott, magyar médiában dolgozó fiatalokat. Az idei Junior Prima díjasok között van Kövesy Károly, a Portfolio elemzője.

Az érvényes jelölések közül a szakmai zsűri a hat legkiválóbbat választotta ki, aki elnyeri a Junior Prima Díjat 2023-ban magyar ismeretterjesztés és média kategóriában.

A KAVOSZ által felkért zsűri tagjai: Balogh Gabriella a Net Média Zrt. résztulajdonosa, Holló Márta a Magyar Telekom vállalati kommunikációs igazgatója, Gundel Takács Gábor újságíró, műsorvezető, kommentátor, Krisán László a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója, Kovács Tibor a Ringier Hungary Kft ügyvezető igazgatója, Papp Dániel, az MTVA vezérigazgatója, Parragh László, a Magyar Kereskedelmi ésIparkamara elnöke, Perlusz László a VOSZ főtitkára és Vaszily Miklós a TV2 elnöke.

Az idei díjazottak:

  • Kövesy Károly (Portfolio)
  • Berecz Péter (ATV)
  • Csóti Rebeka (24.hu)
  • Holló Bettina (Index)
  • Kisbali Bence (Tarján Rádió)
  • Lengyel Emese (Mediaworks)

Úgy gondolom, hogy a szakmai zsűri részéről ez egy nagyon fontos elismerés és talán még annál is fontosabb visszajelzés a munkámmal kapcsolatban, így ez úton is köszönöm nekik a bizalmat. Viszont nyilvánvalóan a díj megszerzése nem egy emberes feladat volt, hiszen hogyha az egyetem után nem kapok lehetőséget a Portfolio csapatától, akik között a szakmai fejlődésem ugrásszerű növekedésnek indult, akkor egészen biztosan nem tartanék most itt

- mondta el Károly díj átvételét követően.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A mostani díjazással tizenegyedik alkalommal lett a Portfolio Csoport egyik munkatársáé a rangos elismerés: a korábbi években Weinhardt Attila, Palkó István, Csiki Gergely, Turzó Ádám, Árgyelán Ágnes, Hornyák József, Huszák Dániel, Pásztor Roxána, Zsoldos Ákos és Koós Anna kapott Junior Prima díjat. Ma is mindannyian a Portfolio Csoport munkatársai.

Címkék:
szakma, díj, kavosz, portfolio, zsűri, média, újságíró, szerkesztő-újságíró, szakmai fejlődés,