Szívszorító: közleményt adott ki az iskola, ahol kőkerítés zuhant egy 9 éves diákra

Pénzcentrum2023. október 11. 17:49

A Gyulai István Általános Iskola az egész közösség nevében fejezte ki részvétét a 9 éves, tragikus körülmények között elhunyt Ricsi családjának.

A XX. Gyulai István Általános Iskola részvétét fejezte ki a 9 éves Ricsi családjának, miután egy szemétszállító teherautó miközben állt ki az iskola területének nekiütközött a kőkerítésnek, ami mellett éppen elsétált a harmadikos kisfiú. A fiúról az arra járó szülők szedték le a kerítésdarabot, de sajnos még a helyszínen életét vesztette.

Az iskola most közleményben fejezte ki részvétét a 9 éves kisfiú családjának.

A szavak ilyenkor nehezen jönnek. Bármit mondunk, írunk, teszünk, nem hozza vissza Őt nekünk. A fájdalmunk leírhatatlan! Mindenben támogatjuk a szülőket. A hibáztatás teljesen természetes, mi magunk is ezt tesszük, a Hatóságokkal együttműködünk mindenben. Kérjük, Ricsi emlékét ne övezze feszültség és indulatok, ne bántsuk most egymást a gyászunkban!

– olvasható az iskola honlapján.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Az intézmény holnap, azaz csütörtökön emlékezik meg diákjukról az iskolaudvaron csendes gyertyagyújtással.

Címkék:
baleset, iskola, gazdaság, halál, haláleset, tragédia,