Izraeli horrorsztoriról mesélt a híres magyar zenész: ott volt a megtámadott fesztiválon

Pénzcentrum2023. október 10. 16:35

Egy ismert magyar dj is jelen volt, amikor a Hamász iszlamista palesztin szervezet fegyveresei meglepetésszerűen csaptak le egy izraeli zenei fesztiválra szombaton. A zenész autójával pont a golyózáporba hajtott, de szerencsés módon élve hagyta el a helyszínt. 

A hétvégén a a Hamász iszlamista palesztin szervezet fegyveresei meglepetésszerűen csaptak le egy izraeli zenei fesztiválra, ahol több száz civilt lemészároltak és túszokat is ejtettek. A Supernova elnevezésű fesztiválon a sokak által ismert magyar előadó, Tóth „Wegha” András is fellépet, nem sokkal előadás után tört ki a fegyveres erőszak. Tóth „Wegha” András egyik segítője, Noa Beer a következőt nyilatkozta az eset után:

a helyzet szürreális volt, nem hallottunk semmit, mivel a zene hangos volt, de hirtelen kiszúrtuk a rakétákat az égen. A következő pillanatok ijesztőek voltak, lekapcsoltuk a zenét és kiabáltunk a tömegnek, hogy mindenki feküdjön le vagy vonuljon fedezékbe

- emlékezett vissza Noa Beer. Az eset után a magyar dj a Facebook oldalán is jelentkezett és mindenkit megnyugtatott, hogy jól van. 

 

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 

 

Címkék:
autó, fesztivál, gazdaság, fegyver, támadás, izrael,