Megérkezett a kőkemény izraeli válaszcsapás: totális blokád Gázában

Pénzcentrum2023. október 9. 21:59

Izrael totális blokád alá helyezte a Gázai övezetet, és a Közel-Kelet megváltoztatását tűzte ki célul.

Joáv Galant izraeli védelmi miniszter bejelentése szerint Izrael elrendelte a Gázai övezet "totális blokádját". "Vadállat módjára viselkedő emberekkel harcolunk, és ennek megfelelően járunk el" – közölte, majd leszögezte, hogy

Izrael mostantól sem villanyáramot, sem élelmiszert, sem üzemanyagot nem enged be a Gázai övezetbe.

Mindeközben Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök hétfői közleményében arról írt, hogy meg fogják változtatni a Közel-Keletet. Mint az a kormányfő hivatalának honlapjá megjelent dokumentumból kiderült, délután az ország déli részének helyi és regionális vezetőivel tárgyalt. Itt többek között azt mondta: Izrael egy hadművelet kellős közepén van, és tudja, a regionális vezetők milyen nehéz és szörnyű megpróbáltatásokon mennek keresztül, de „amit a Hamász át fog élni, az is nehéz és szörnyű lesz”.

Arra kérem önöket, legyenek kitartóak, mert meg fogjuk változtatni a Közel-Keletet

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

– fogalmazott az izraeli miniszterelnök a közlemény szerint. A Hamász évtizedek óta példa nélküli szombati támadása óta több mint hétszáz ember halt meg Izraelben. Gázában az izraeli válaszcsapások következtében legalább ötszázhatvanra nőtt a halálos áldozatok száma.

Címkék:
otthon, konfliktus, támadás, izrael, terrorcselekmény, háború, palesztina,