Lemond Varga Judit igazságügyi miniszter

Pénzcentrum2023. június 28. 07:29

Július 31-ével lemond Varga Judit igazságügyi miniszter, ezt már közölte is Orbán Viktorral. Mint mondta: a 2024-es választás után az Európai Parlamentben akarja folytatni pályafutását, addig a kampányban segédkezne.

A 2024-es EP-választás után az Európai Parlamentben szeretné a magyar emberek érdekeit képviselni Varga Judit igazságügyi miniszter - mondta a tárcavezető a Magyar Nemzetnek. A hírek szerint ő fogja vezetni a Fidesz EP-listáját, de ezt még nem erősítette meg.

A miniszterelnök úrral már közöltem is a lemondási szándékomat július 31-ével. Azt hiszem, az a helyes, ha az igazságügyi tárca vezetését átadom olyannak, aki erre száz százalékban tud koncentrálni

- mondta Varga Judit, aki a kampányban tervez dolgozni a választásig.

Frissítés! (2023.06.28. - 13:20) - Tuzson Bence lesz az új igazságügyi miniszter

Cikkünk megjelenése után érkezett a hír, hogy Orbán Viktor miniszterelnök tudomásul vette Varga Judit igazságügyi miniszter lemondási szándékát. Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke hozzátette: a kormányfő az igazságügyi miniszteri tisztségre Tuzson Bencét, a Miniszterelnöki Kabinetiroda kormányzati államtitkárát jelöli.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Címlapkép: Koszticsák Szilárd, MTI/MTVA

Címkék:
kormány, európai parlament, gazdaság, orbán viktor, választás, miniszter,