Navracsics Tibor: mindent aláírtunk, jöhetnek az ezermilliárdok az EU-tól Magyarországra

Pénzcentrum2022. december 22. 13:16

Navracsics Tibor Facebook-oldalán jelentette be, hogy a helyreállítási terv után a 2021–2027-es kohéziós források felhasználását magában foglaló partnerségi megállapodás szövegét is elfogadta az Európai Bizottság, ezzel minden akadály elhárult az EU-s támogatások Magyarországra érkezése elől.

Videóban jelentette be az európai uniós források felhasználásáért és területfejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter, hogy a helyreállítási terv után a 2021–2027-es kohéziós források felhasználását magában foglaló partnerségi megállapodás szövegét is elfogadta az Európai Bizottság.

Navracsics Tibor a videóban elmondja, hogy a magyar kormány nevében aláírhatta a nemzeti helyreállítási tervvel kapcsolatos megállapodást.

Ma pedig az Európai Bizottság jóváhagyta a magyar operatív programokat, és magának a partnerségi megállapodásnak a szövegét

– jelentette be Navracsics Tibor. Mint mondta, ezzel elértük a célunkat, az év végéig minden olyan megállapodást aláírtunk az Európai Bizottsággal, amely lehetővé teszi az európai uniós forrásokhoz való hozzáférést.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Lehetővé teszi egyúttal 130 milliárd forintnyi előleg megérkezését, így meg tudjuk kezdeni a pályázatok kiírását, elindítani azokat a fejlesztéseket, amelyeket az EU-s forrásokkal támogatni tudunk

- tette hozzá.

Loading...

Címkék:
pénz, európa, magyarország, európai unió, európai bizottság, eu támogatás,