Magyarországon is megjelent a Revolut újdonsága: rengetegen várták már, sokan fognak örülni

Pénzcentrum2022. december 12. 20:03

A mai nappal már nálunk is elindult a Revolut új szolgáltatása, a Revolut Pro, amit a bulgáriai, csehországi és magyarországi szabadúszó, egyéni vállalkozók valamint önfoglalkoztató ügyfelek használhatnak.    

A szabadúszó, egyéni vállalkozó és önfoglalkoztató ügyfelek a Revolut Pro segítségével egy jövedelem- és költségkezelővel ellátott számlát nyithatnak, amely segítségével hatékonyabban kezelhetik az üzletmenetben érintett pénzeszközeiket.

Egyre többen választják a rugalmas munkalehetőségeket, a becslések szerint már szinte minden hatodik, a munkaerőpiacon aktív felnőtt végez legalább egy nap rugalmas munkát. A Revolut közleménye szerint a rugalmasan dolgozó ügyfelek a lakossági számlánál kifinomultabb szolgáltatást igényelnek, de a teljes körű üzleti számla túl drága lehet nekik. A Revolut Pro így az ő változó igényeikre lett szabva.

A felhasználók ezentúl átutalásokat vagy azonnali fizetéseket is indíthatnak más bank- és Revolut-számlákra. A számla emellett több pénznemben történő fizetésfogadási lehetőséget is kínál fizikai vagy virtuális kártyával, illetve Google Pay és Apple Pay fizetési lehetőséggel. A felhasználók azonnal tudják fogadni a fizetéseket akár személyesen a Revolut Reader segítségével, akár online QR-kódokkal, fizetési linkekkel, valamint számlák generálásával.

Címkék:
számla, bank, bankolás, foglalkozás, vállalkozó, ügyfelek, revolut, felhasználók,