Katonai irodát hozott létre Orbán Viktor: mire készülhet a miniszterelnök?

Pénzcentrum2022. november 10. 09:41

A miniszterelnök munkájának segítése és feladatainak ellátása érdekében megalakult a Miniszterelnök Katonai Irodája.

A miniszterelnök munkájának segítése és feladatainak ellátása érdekében megalakult a Miniszterelnök Katonai Irodája, a vezetőjének tevékenységét Orbán Viktor közvetlenül irányítja - írja a Telex. Az már korábban ismert volt, hogy megalakul a Védelmi Igazgatási Hivatal, aminek célja többek között az ország biztonságának fokozása és a védelemhez és a biztonsághoz kapcsolódó igazgatási feladatok. Ennek vezetője a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter, vagyis Rogán Antal.

A hivatalhoz kapcsolódó utasítások mellett jelent meg a Magyar Közlönyben egy szervezeti ábra, amelyen már feltüntették Orbán Viktor katonai irodáját is.

A Miniszterelnök Katonai Irodája ellátja a miniszterelnök által meghatározott, a Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség feladatainak végrehajtásával és működésének nyomon követésével kapcsolatos feladatokat, valamint figyelemmel kíséri a haderő- és védelmi ipari fejlesztési stratégiák és programok vezetői szándék szerinti megvalósulását

- áll a közlönyben.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Címlapkép: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán, MTI/MTVA 

Címkék:
katonaság, miniszterelnök, honvédelmi minisztérium, rendelet, orbán viktor, magyar közlöny, magyar katonaság,