Szeptember végén Győrben kiderül: mi lesz a magyar gazdasággal, az energiaárakkal és a kkv-kal?

Pénzcentrum2022. augusztus 31. 14:27

Milyen fejlődési pálya vár a magyar gazdaságra a következő években és hogyan alakulhat a forint árfolyama? Hogyan lehet egy ilyen kihívásokkal teli környezetben a vállalatok működési hatékonyságának javítására fókuszálni? Jöjjön el szeptember 28-án a Portfolio Nyugat-Magyarországi Gazdasági Fórumuára, Győrbe, ahol átbeszélik a térség aktuális helyzetét és megoldási irányokat is kínálunk.

A félnapos ingyenes konferencia jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy gyors és aktuális áttekintést adhassunk a kis- és közepes vállalatok, gazdasági szervezetek, önkormányzati cégek (projekt) vezetői számára az egyes szakterületek helyzetéről és kilátásairól. A makrogazdasági kitekintés mellett kiemelt hangsúlyt kapnak a hazai kkv-k számára rendelkezésre álló fejlesztési lehetőségek, a vállalatfinanszírozás és a tőkefinanszírozásban, valamint a digitalizációban rejlő potenciálról, továbbá lesz szó kintlévőségekről is.

A részletes program IDE kattintva érhető el.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Akik biztosan előadnak a rendezvényen:

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Az előadásokat követően a vállalkozások digitális kihívásairól és lehetőségeiről Tamás Szilárd, a Modern Vállalkozások Programjának tanácsadója beszélget majd a kerekasztal beszélgetésben résztvevő szakemberekkel.

Címkék:
kkv, ingyenes, gazdaság, konferencia, szeptember, portfolio, igazgató, gazdasági válság, vállalkozások, kkv szektor, gazdasági növekedés,