Újabb bombariadók Budapesten: kedvelt fürdőket ürítettek ki

Pénzcentrum2022. június 7. 15:03

Bombariadó van a budapesti Rudas fürdőben – erősítette meg az információkat Réthy Sarolta, a Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt. kommunikációs szakértője. Nem sokkal ezelőtt a Lukács és a Széchenyi fürdőt is ki kellett üríteni bombariadó miatt.

Bombariadó miatt ürítették ki a fővárosi Rudas fürdőt, amelyet a Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt. kommunikációs szakértője meg is erősített. A helyszínen jelen vannak a mentők, és a rendőrség is, azonban a Telex kérdéseire sem az Országos Mentőszolgálat, sem a Budapest Rendőr-főkapitányság nem tudott még válaszolni.

Tavasszal megszaporodtak a bombariadók szerte az országban, legutóbb május közepén volt bombariadó a fővárosi fürdőkben, április végén pedig volt olyan nap, amikor bombariadók sorozata söpört végig több plázán is, de érintette a Szépművészeti Múzeumot is. A Lukács fürdőnek sincs túl jó szériája, nemrég ugyanis kigyulladt a szaunavilága.

Frissítés: fél 4 után nem sokkal a BRFK lapunkkal közölte, hogy a tűzszerészeti átvizsgálások befejeződtek robbantásra alkalmas eszközt nem találtak. 

 

Címkék:
riasztás, Budapest, fürdő, bombariadó, gyógyfürdő, termálfürdő,