C vitamin és Rubik kocka után: MST, a magyar crypto (x)

PR2021. december 16. 05:00

Ha meg szeretnénk lovagolni a nagymértékű növekedést, akkor mielőbb érdemes beszállni.

Az MST tokenek a befektetők számára teljes traszparenciát, rálátást és beleszólást biztosítanak, ráadásul szolgáltatják a kriptovalutákra jellemző kiugró hozamokat.

Az MST tokeneket a Millionstarter felületén keresztül vásárolhatják meg a befektetők. A valuta mögötti fedezetként a Social Q nevű termék, egy konkrét folyamatosan fejlesztett közösségi felület áll.

A vásárlások száma napról napra növekszik, az ebből származó bevételeket pedig az applikáció, weboldal fejlesztésébe, szakemberek tudásába forgatjuk vissza a marketing mellett. Büszkék vagyunk, hiszen immár több, mint 1200 befektető gazdagodott MST Tokennel, továbbá nemrégen csatlakozott hozzánk nemzetközi szakértőként Max Yampolsky, Európa szerte jól ismert szakember is.

– mondja Bándli Renátó, a Millionstarter alapítója

Olyan szakemberekkel dolgozunk együtt, akik a kripto és befektetési területeken garantálják a projekt sikerességét, ezáltal a vásárlók tokenjeinek értéknövekedését-, azaz befektetésük többszörös megtérülését.

A tőzsdére lépésig szakértőkkel kialakított procedúráink során gátat szabunk azoknak a hatásoknak, amik az árfolyamot letörhetik, és külső nyomásként erős hatást gyakorolhatnának rá.

A dinamikus növekedést elősegíti az is, hogy december 31-ig a befektetők 0,04 dolláros áron tudnak tokeneket vásárolni. Ez a vételár január 1-től jelentősen emelkedni fog. A magasabb összegért vásárlók számára bónusz tokenek jelentenek plusz ösztönző forrást.

Így az MST token tulajdonosoknak szignifikánsan erősebb ráhatásuk van tokenjük árfolyamára, mint más befektetési formák esetén.

Mitől egyedi a Social Q közösségi oldal?

A tokenek hátterében álló Social Q közösségi felületet a token birtokosok működtetik, tehát önállóbb a vállalatok külső befolyásaitól, melyeknek így a felhasználókkal szemben kisebb beleszólásuk van az oldal működtetésébe.

„Ti és mi együtt vezéreljük az oldalt”- ez az alapítók, Ádám és Renátó célja, ahol a felhasználók minőségét az is biztosítja, hogy egy ellenőrzéssel filterezi a hamis felhasználókat, az innovatív rendszer pedig meggátolja azt is, hogy a felületen megosztott képekkel bárki visszaéljen.

A mesterséges intelligencia megállás nélkül elemzi a felhasználók viselkedését, hogy valóban számukra minőségi és értékkel bíró tartalmakat kapjanak, továbbá elősegíti  a kapcsolatépítést vagy akár az üzleti célú kommunikációt is, a Meet funkciók segítségével.

Az ökoszisztéma része egy társkereső funkció, a Date, ami a Tinderhez hasonló alkalmazásként működik majd az appban. Ugyanúgy érvényes lesz erre a felületre a validált felhasználók jelenléte, tehát csak létező személyek tudnak majd regisztrálni.

A Social Q applikáció felhasználóinak számával, a szolgáltatások igénybe vételével állandóan erősödik a Millionstarter, így tud növekvő hozamokat garantálni azoknak, akik MST token tulajdonosok.

https://millionstarter.com

 

(x)

Címkék:
kriptovaluta, token,