Orbán Viktor nagy horderejű bejelentésre készül

Magyar Nemzet2020. január 29. 20:20

Február 16-án tartja a Várkert Bazárban az újabb évértékelő beszédét Orbán Viktor miniszterelnök és "ismét nagy horderejű bejelentésekre készül, többek között újabb gazdaságvédelmi akcióterv és a családok megerősítését szolgáló intézkedések ismertetése várható".

Az információkat a Magyar Nemzet hozta nyilvánosságra, és emlékeztetett arra is, hogy az évértékelő előtt a bejelentés előtt álló intézkedéseket a kormányfő már előtte, a február 12-13-i kihelyezett frakcióülésen is megvitathatja a kormányzó pártokkal. A lap szerint a mostani évértékelőnek külön jelentőséget ad, hogy mérföldkőhöz érkezett a kormány, idén tíz éve áll az ország élén a Fidesz-KDNP-szövetség, ezért a miniszterelnök a beszédében összegezheti, hogy milyen fejlődésen ment keresztül hazánk 2010 óta. 

A lap tudomása szerint az évértékelőben szó esik majd a társadalom igazságérzetét sértő aktuális ügyekről is, amelyeket egyébként a kormányfő már a január eleji nemzetközi sajtótájékoztatón is felhozott ("börtönbiznisz", Gyöngyöspata, stb.).

Címkék:
gazdaság, bejelentés, orbán viktor, évértékelő, évértékelő beszéd, orbán viktor évértékelő, orbán beszéde,