Egészségi állapotáról vallott Reviczky Gábor: kúraszerűen issza a pálinkát

Blikk2024. március 30. 12:33

Reviczky Gábor nyerésre áll a rákkal szemben - írja a Blikk. A 75 éves színész a lapnak elmondta, hogy főként párja, négy gyermeke, valamint négy unokája adott neki erőt a gyilkos kór elleni küzdelemben.

A népszerű művész március 28-án már gyógyultan ünnepelhette 75. születésnapját. "Most nem volt titkos meglepetés buli, mint öt évvel ezelőtt" – mondta el Reviczky Gábor. Azt is elmondta, hogy az orvosok javaslatára nem iszik pezsgőt, inkább vörösbort, és olykor "igazi gyümölcsből készült tiszta pálinkát. Kúraszerűen fogyasztom, mert néha egekbe emelkedik a vérnyomásom, s hiszik vagy sem, egy-egy stampedli leviszi normál értékre" - magyarázta a színész.

Emellett négyféle gyógyszert szed, de elmondása szerint bármilyen pirulánál hatásosabb gyógymód számára a színjátszás. Merthogy hiába mondta a közelmúltban, hogy nem készül már új darabra, mert egyszerűen nem bírja a próbákat – mégis játszik, mi több, két filmben is főszerep vár rá, írja a lap. "Színpadon vagyok és ez csodálatos érzés. Viszem tovább azokat a darabokat, amelyekben korábban szerepeltem" - mesélte a lapnak.

Soha, egyetlen pillanatig sem volt betegségtudatom. Nem hagytam, hogy leterítsen, hogy összetörjön, hogy megijesszen. A kemoterápiás kezelések során úgy éreztem, mintha a pokolban tennék egy rövidke kirándulást. Különösen a legutolsó alkalommal. Az az érdekes, hogy a súlyos áttétek és rémisztő diagnózis ellenére sem fogytam le, sőt az állandó versenysúlyomról, a 68 kiló 30 dekáról meghíztam 70 kilogrammra

- mondta el Reviczky Gábor hozzátéve, hogy szedi a gyógyszereit, jár kontroll vizsgálatra, és újra energiával teli színésznek érzi magát.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Címlapkép: Kovács Tamás, MTI/MTVA

Címkék:
egészség, gyógyszer, betegség, gyógyszerek, színész, rák, gyógyulás, gyógymód, megbetegedés, rákbeteg,