Elvonón volt a legendás színész: három hónapig szinte teljesen el volt zárva a külvilágtól

Blikk2024. február 22. 20:44

Nagy Zsolt három hónapig teljes elzártságban volt a külvilágtól, gyógyulásának szentelve minden energiáját. A Szezon, a Kontroll és a Drakulics elvtárs sztárja, akit a nézők legutóbb az RTL Árulók című műsorában láthattak, ismét komoly küzdelmet folytat démonaival - írja a Blikk.

A színész sosem tagadta alkoholproblémáit, és korábban külső segítséggel sikerült is visszaszorítania szenvedélyét. Azonban néhány hónappal ezelőtt ismét rádöbbent, hogy egyedül nem képes megoldani a problémáit, és a mélypontra kerülve elvonóra vonult. Információk szerint három hónapig teljesen elszigetelte magát a külvilágtól a gyógyulás érdekében.

Nagy Zsolt megerősítette, hogy valóban részt vett egy elvonókúrán, hogy kontroll alatt tartsa függőségét. A színész korábban egy rádióműsorban beszélt arról, hogy folyamatos kísértések érik, és komoly erőfeszítéseket kell tennie az ellenálláshoz.

A szabolcsi származású művész elmondta, hogy olyan környezetben szocializálódott, ahol az alkoholfogyasztás teljesen elfogadott volt, de felismerte, hogy elveszítette az egyensúlyt. Jelenleg egy szigorú keretrendszer segítségével próbál ellenállni a kísértéseknek.

Nagy Zsolt először 2020 végén vallotta be nyilvánosan, hogy problémái vannak az alkoholfogyasztással. A színész azóta nyíltan beszélt tapasztalatairól, felismeréseiről és az alkoholfüggőséggel járó küzdelmeiről, valamint arról, hogy felszabadító érzés volt segítséget kérni és bevallani a problémáit.

Címkék:
színész, alkoholista, alkoholizmus, elvonó,