Egy édesanya állítja, hogy a védőoltások miatt lettek betegek a gyerekei: 120 millióra perli az államot

Pénzcentrum2024. február 18. 11:33

Egy pécsi nő  arról beszélt, hogy nem volt oltásellenes, azonban mindkét fia az MMR vakcinák megkapása után beteg lett- írja a Blikk.

Györkös Ágnes a lapnak számolt be a gyerekievel történt esetről. Csaba, Ágnes  15 hónaposan fia megkapta az MMR-oltást és nem sokkal később megjelentek az első tünetek. Remegés, autistákra jellemző kényszeres mozdulatok, véresre harapta a saját kezét, lábát.

A bajt pedig csak tetézte, hogy második fia, Dominik állapota különös módon szintén a védőoltások beadása után fordult rosszra. Neki nem akarták beadatni az oltást, de

az orvos megjelent nálunk két rendőrrel és beoltották a kisfiamat, hiába próbáltam megakadályozni

- állítja az édesanya. Dominiknél az oltás beadása után ijesztő tünetek jelentek meg, szinte egyből az injekció után egész teste bepirosodott, feldagadt, majd leállt a légzése. A kisfiú ezután közel három hónapot töltött az intenzív osztályon, lélegeztetőgéppel tartották életben. Azóta édesanyja fejlesztésekre, tornára hordta, így sikerült elérniük, hogy lassan lábra tudjon állni, ám az utóbbi időben megint rosszabbodott az állapota.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Volt olyan, hogy havonta ötször kellett újraéleszteni, mert egyszerűen leállt a légzése

- mondta az anya. A lap információja szerint  a nő 120 millió forintra perli az államot. Az eljárás másfél éve tart, korábban az egyik gyereknek már megítéltek egy minimális járadékot, a mostani ügyben pedig még a szakértők eredményére várunk, de reménytelinek látom a helyzetet.

Címkék:
egészség, kórház, állam, védőoltás, fiatal, betegek, büntetőper, édesanya, tünetek,