Élő adásban kapott rohamot sokak kedvenc magyar műsorvezetője: azonnal beavatkoztak a kollégái

Pénzcentrum2024. január 18. 22:02

Krug Emília az ATV Aktuál kedd esti műsorában lett rosszul. Kollégája, Bodacz Balázs segített a segítségére.

Rosszul lett Krug Emília az ATV Aktuál kedd esti műsorában – írja a naphire.hu. A műsorvezetőnek kollégája, Bodacz Balázs sietett a segítségére, aki a vezérlőből futott a stúdióig, hogy vizet majd teát vigyen számára. Az adás végül folytatódni tudott.

Én voltam a felelős szerkesztője a tegnapi adásnak, a vezérlőben ülve láttam, hogy Emília nincs jól és eléggé köhög. Eleinte még nem integetett, hogy gond volna, de rászóltam a fülére, hogy “jól vagy?”, és akkor rázta a fejét, hogy nem

– árulta el a portálnak Bodacz Balázs.

Nagyon fázós vagyok, így magasra kapcsoltuk a légkondit. Valószínűleg a közvetlenül rám jövő légkondi-fűtéstől olyan erős köhögő rohamom lett, hogy én nem tudtam, hogy hogy élem túl. Nagyon kemény volt. Köszönöm Balázsnak és a kollégáknak a gyors segítséget

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

– ezt már Krug Emília mondta el a portálnak, aki azt is elárulta, hogy a karrierje során még sosem fordult vele elő ilyesmi.

Címkék:
légkondi, műsorvezető, atv, rosszullét,