Kódolva van az összeomlás? Borzalmas körülményekre panaszkodnak a mentősök

Pénzcentrum2024. január 8. 09:47

Egy panaszos dolgozó szerint mindössze napi 20 perc pihenőt kapnak, és nem kapják meg a megfelelő ellátást sem.

Napi 12 órákat dolgoznak, és erre mindössze 20 perc szünetet kapnak minden nap - többek között erre panaszkodnak azok a mentősök, akiket vidékről vezényeltek fel Budapestre, erről az RTL Híradó számolt be. Mint a panaszokból megtudhattuk, nem csak a pihenőidővel, de a munkakörülményekkel is gond van, a dolgozók szerint sokszor lehetetlen körülmények között dolgoznak.

Nincs lehetőségünk meleg étkezésre, kórházi közvécékben kell elintéznünk szükségleteinket. Hőségriadó alatt nincs hideg, télen nincs meleg védőitalunk

- írta egy panaszos dolgozó.

Az Országos Mentőszolgálat reagált a levélre a híradónak: ők azt írták, hogy semmiben nem mások a munkakörülményei a vidékről felvezényelt egységeknek.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

ugyanannyi időt töltenek el munkával és pihenéssel, étkezéssel mint a budapesti állományba tartozó bajtársaik

- írták válaszukban.

Címkék:
hrcentrum, mentők, meleg, panasz, összeomlás, mentősök,