Baleset a Nemzeti Színházban: végre megszólalt Szász Júlia, így van most a színésznő

Pénzcentrum2023. december 9. 10:34

Közel egy hónappal a Nemzeti Színházban történt balesete után végre jó hírekkel jelentkezett Szász Júlia- vette észre a Blikk.  Szász Júlia november 10-én, a Rómeó és Júlia című előadás közben, a takarásban zuhant le kollégája, Horváth Lajos Ottó karjaiban közel három méter magasról. Olyan súlyos sérüléseket szenvedtek mindketten, hogy azonnal kórházba szállították és azonnali orvosi beavatkozás alá kerültek. 

A Nemzeti Színházban történt baleset után megsérült két színész néhány nappal később elhagyhatták a kórházat, azonban november 20-án a színésznő, Szász Júlia mellkasi sérülése újabb orvosi beavatkozást igényelt, ezért két hétre visszakerült a Semmelweis Egyetem Traumatológiai Klinikájára. A hét elején Júlia ismét távozhatott a kórházból, ezúttal remélhetőleg végleg, az Instagram-oldalán pedig kórházi fotókkal és megindító bejegyzéssel köszönte meg mindenkinek, aki aggódott érte.

Nagyon megható volt ez a sok szeretet, amit kaptam és kapok, a legnehezebb időszakon is segített átlendíteni. Erőt és hitet adott, amikor gyengének és kétségbeesettnek éreztem magam. Szóval köszönöm! És természetesen végtelenül hálás vagyok a csodálatos családomnak és a szerelmemnek is, akik nélkül biztosan nem ment volna, és akiket mindennél jobban szeretek

 – írta a bejegyzésében Szász Júlia, akit kerestünk, de egyelőre bővebben nem kívánt nyilatkozni.

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

Címkék:
egészség, kórház, baleset, színész, színésznő, semmelweis, semmelweis egyetem, nemzeti színház,