Kiengedték a kórházból a Barátok Közt sztárját: hamarosan újra munkába áll

Blikk2023. augusztus 21. 14:12

Körtvélyessy Zsolt jókedvvel mesélte, hogy végre meggyógyult a Blikknek, amikor kiengedték a kórházból. "Már nagyon vágytam haza, hiányzott az otthonom. Szerencsére az elmúlt hetek megpróbáltatásai után teljesen rendbe jöttem, nagyon jól érzem magam" - mondta a színész, aki holnapra még pihenőt kért, de szerdától már újra munkába áll, és elkezdi a próbákat Kecskeméten.

"Cseke Péter igazgatótól még egy nap szabadságot kértem, de utána belevetem magam a munkába. Természetesen könnyített üzemmódban, nem akarom hirtelen túlterhelni magamat, de már nagyon várom, mert hiányzott a munkám. Szeptember elsején lesz az első előadásom a Margitszigeti szabadtérin" – mondta el a színész, akit a legtöbben a Barátok köztből ismerhetnek, ahol Hoffer Józsit alakította.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, Körtvélyessy Zsoltot július végén műtötték szívritmuszavara miatt. Az operáció sikeres volt, viszont később, hazaengedését követően a műtéti seb begyulladt, ezért a színész visszament a kórházba. Ott antibiotikumos kezelést kapott, amely hatott, és felépült, bár a hétvégét még bent töltötte orvosa tanácsára.

Címkék:
egészség, kórház, barátok közt, betegség, műtét, színész, szívbetegség,