Aggódnak a Barátok közt sztárjáért: nem zajlott szövődmény nélkül a szívműtét, újra kórházban van

Pénzcentrum2023. augusztus 3. 09:02

Már javul az állapota, de egy hétig még biztosan kórházban marad Körtvélyessy Zsolt. A Barátok közt Hoffer Józsija szívműtétje után kapott bakteriális fertőzést.

Lassan egy hete kórházban küzd egy bakteriális fertőzéssel Körtvélyessy Zsolt, aki a múlt héten szívműtéten esett át - írja a Blikk. A 82 éves színész, a Barátok közt Hoffer Józsija szívritmuszavarral küzdött, és a múlt héten sikeresen meg is műtötték. Két nappal az operáció után hazaengedték, szombatra pedig a műtéti seb begyulladt és az otthon lábadozó színész belázasodott. Visszament a kórházba és azóta is ott kezelik.

Körtvélyessya lapnak azt mondta, még egy hétig biztosan bent lesz a kórházban, mert még nem ment le a gyulladás a szervezetében, és emiatt háromféle antibiotikumot is kap.

Még a tegnapi nap folyamán is nagyon rosszul voltam, rázott a hideg. Szerencsére ez mára elmúlt, jobban vagyok. Sajnos, a szeretteim nagyon aggódnak értem, talán jobban is, mint én önmagamért. Természetesen rendszeresen látogatnak, és reménykednek benne, hogy nemsokára jobban leszek

- mondta a színész.

Címkék:
egészség, kórház, fertőzés, barátok közt, egészségügy, betegség, műtét, színész, kezelés,