Súlyos dolog derült ki a COVID-szövődményekről: rengeteg magyar szenvedhet tőlük

Pénzcentrum2023. június 28. 09:47

Ha nem lép az orvostudomány, akkor talán örökre velünk marad a koronavírus, és az emberiség még éveikig szenvedhet tőle.

Csaknem 36 millió embernek okozhattak hosszas egészségügyi problémákat a koronavírus-járvány hosszú távú következményei, vagyis a „hosszú Covid” tünetegyüttes Európában – ezt közölte Hans Kluge, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) európai regionális igazgatója.

A szakember elmondta, hogy a koronavírus okozta járvány hosszú távú hatásai még mindig összetett kórképet alkotnak, amelyről még mindig nagyon keveset tud az emberiség, és vakfoltot jelentenek a járvánnyal kapcsolatos tudásban.

Amennyiben nem fejlesztünk ki átfogó diagnosztikát és kezelést az úgynevezett hosszú Covid tünetegyüttesre, soha nem fogunk igazán felépülni a világjárványból

- mondta még Kluge.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 

Címkék:
egészség, járvány, fejlesztés, koronavírus, kezelés, covid-19, covid, egészség megőrzése,