Őszintén vallott a magyar gyermeksebész: nem fogják sokáig bírni az új rendszert az orvosok

Pénzcentrum2023. június 5. 19:34

Dr. Kőnig Róbert gyermeksebész a Facebook oldalán fakadt ki az új ügyeleti rendszer miatt. Elmondása szerint egyedül voltak ügyeletesek a gyermeksebészeten és a traumatológián. 163 beteget kellett ellátniuk 24 óra leforgása alatt – szúrta ki az RTL.

Dr. Kőnig Róbert, a János kórház gyermeksebészetének orvosa Facebook-oldalán fakadt ki az ügyeleti rendszer miatt. Az orvos posztja szerint egyedül maradtak kollégáival a gyermeksebészeten és a traumatológián, ahol 24 óra leforgása alatt 163 beteg gyereket kellett ellátniuk. Emiatt pedig hatalmas tumultus alakult ki az ügyeleten.

Fejem, mikor tegnap délután megtudtam, hogy egyedül maradtunk Észak- és Közép-Magyarország területére, gyermeksebészet és gyermektraumatológiai ügyeletesként... Szerintetek, a kialakult helyzetet és a hirtelen rövid idő alatt, nagyon-nagyon megnőtt betegforgalmat és az egymás után érkező mentőket, hogy reagálták le a szülők? – olvasható a poszt alatt, amit a gyermekorvos kiegészített 3 válaszlehetőséggel is.

Loading...

 

Az RTL-nek a Szent János Kórház azt nyilatkozta, hogy egy informatikai hiba miatt kellett a szokásosnál több beteget ellátni.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Az ügyben vizsgálat nem indul, hiszen a kórházi ellátók esetében máskor is előfordul olyan előre nem látható esemény, aminek következtében az ellátás átmenetileg átszervezésre kerül

- mondták.

Címkék:
egészség, kórház, facebook, magyarország, magyar, sebészet, ügyelet, rendszer,