Őrült népbetegség terjed hazánkban: magyarok ezrei sétálnak bele önként

Pénzcentrum2023. január 25. 21:01

Az internetet tele van ígéretesebbnél-ígéretesebb fogyókúrás módszerekkel. Van, amelyik villámgyors súlyvesztést garantál: fehérjével vagy csak szénhidrát bevitellel, kizárólag folyadékot, esetleg bébiétellel, kapszulákat fogyasztva. A Fókusz megkérdezte  Dr. Tóth Tamás fogyókúrás szakértőt, hogy mire érdemes figyelnie azoknak a diétázóknak, akik nem szeretnék veszélybe sodorni az egészségüket.

Nemrég nagy port kavart Tatár Csilla posztja azokról a sztárokról, akik egy új divathóbort szerint, cukorbetegek számára kifejlesztett injekcióval fogytak csontsoványra. Szabó Zsófit pedig azzal szólították le, hogy megkérdezzék, ő is inzulinnal fogyott-e le. Persze ő ezt az első perctől fogva cáfolta.

Az inzulinos módszert érthető módon még senki sem vállalta eddig magára, pletykák azonban keringenek arról, hogy kik lehetnek a csaló sztárok.  Dr. Tóth Tamás, fogyókúrás szakértő mindenkit óvva int attól, hogy a celebeket tekintse követendő példának. A részletekről az RTL Fókusz című műsorában beszélt.

Címkék:
csaló, fogyás, diéta, sztárok, rtl, népbetegség,