A covid miatt került súlyos állapotba Schobert Norbi: szerencséje volt, hogy kapott oltást

Pénzcentrum2022. február 11. 11:31

Semmilyen szív- és érrendszeri előjele nem volt Schobert Norbi sztrókjának, mint a fitnesszguru elmondta, a vérrög vélhetően a koronavírus miatt keletkezett a szervezetében. A fitnesszguru arról beszélt, nem tudja, mi lett volna, ha nincs beoltva, de sok ismerőse kapott tüdőembóliát, és több emberről tud, akik sztrókot kaptak a covid után.

Újabb részleteket árult el sztrókjáról Schobert Norbi: a fitnesszguru az ATV YouTube-csatornáján arról beszélt, hogy amikor tavaly nyáron rosszul lett, a földön feküdt 45 percig, a kutyája jelzett a szomszédnak, egyből hívták a mentőt. Mint kifejtette, csak félig emlékszik, mi történt vele abban a háromnegyed órában, amit kamera is rögzített.

Az ember megpróbál felállni, a baloldal működik, a jobb nem működik, és csak pörögsz, mint egy csótány a földön. Nem tudsz semmit csinálni

- emlékezett vissza Norbi, aki elárulta, hogy covid-sztrókja volt, vagyis semmilyen szív- és érrendszeri előjele nem volt, ám akkor a koronavírus elleni oltás után volt 3 héttel, antibiotikumot szedett, tünetei voltak.

Fájt a fejem, fájt a torkom, elmúlt, visszajött, napról napra visszajött, és egyszer csak összeestem. Erre azt mondja az orvostudomány, hogy covid-stroke

- mondta a fitnesszguru, aki szerint már akkor is koronavírusos volt, amikor beoltották, és nem tudja, mi lett volna, ha nincs beoltva, de sok ismerőse kapott tüdőembóliát, és több emberről tud, akik sztrókot kaptak a covid után. Az anyósa például a koronavírus-fertőzése után felépült, majd vérrög keletkezett és meghalt.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Egy biztos, oltani jobb, mint nem oltani, ezt elég sok kísérlet alátámasztja. Az, hogy minek milyen mellékhatása van, illetve kinek hogyan reagál a szervezete, másik kérdés. Egy olyan vírussal állunk szembe, amint még nem ismerünk igazán

- tette hozzá a fitneszguru.

Címkék:
kórház, járvány, koronavírus, sztrók, covid, schobert norbi,