Ez volt Damu Roland végakarata: kiderült, hol temetik el a színészt

Pénzcentrum2021. december 29. 11:04

Damu Roland felkészült arra az esetre is, ha nem tudja legyőzni a betegségét. Kiderült, hogy meghagyta családjának, hol helyezzék végső nyugalomra.

A hétfőn elhunyt Damu Roland, mielőtt kórházba került felkészült arra az esetre is, ha esetleg nem tudná legyőzni a betegségét. A Bors szerint a színész 72 éves, fogadott édesanyjának meghagyta, hol szeretne nyugodni.

Bár a család Debrecenben szerette volna eltemetni, a Jóban Rosszban egykori sztárját végül Budapesten helyezik végső nyugalomra, mert ő ezt szerette volna.

Ezt a kívánságát pedig mi teljesítjük. Roland korábban kijelentette, a nagyimat hatalmazza fel ennek intézésére. Ezzel pedig mindenki tisztában van. Nagyimra szinte az anyukájaként tekintett. Mamám is sokat segített neki, amikor szüksége volt rá. A rokonok egyelőre engem nem kerestek meg, de a mamám mondta, hogy őt hívogatják. Nem veszi fel senkinek a telefont, mert régóta nem ápoltak jó kapcsolatot. Mindent részletesen meg fogunk beszélni, vannak olyan dolgok, amikről még én sem tudok. A végső döntés nem az enyém, hanem a nagyimé

– mondta Damu Roland rokona, István.

Címkék:
gyász, temetés, betegség, színész, temetkezés, végakarat,