Obán Viktor a lehetséges lezárásokról: Semmit sem zárok ki

Pénzcentrum2021. november 26. 07:38

Sikeres az oltási akcióhét - mondta Orbán Viktor a Kossuth rádióban. Bejelentette: egy héttel meghosszabbítják a rendkívüli akciót.

Sikeres az oltási akcióhét - mondta Orbán Viktor a Kossuth rádióban. A kormányfő arra számított, hogy akik nem oltásellenesek, viszont a legkevesebb fáradtsággal akarják megkapni az oltást, azok élni fognak ezzel a lehetőséggel.

Bejelentette: egy héttel meghosszabbítják az oltási akcióhetet.

Tavaly kis karácsony volt, mert nem volt vakcina, idén nagy karácsony lehet, ha mindenki felveszi a harmadik oltást. Nálunk 20-21 százalék vette fel eddig, míg Európában csak 6-7 százalék - mondta.

A környező országokban lezárások vannak. Ennek kapcsán Orbán azt mondta, a kormány nem dönti el előre, mit fog tenni, minden rosszat igyekszik elkerülni:

Semmit sem zárok ki, minden rosszra fel kell készülni

- mondta. Ha a harmadik oltást sokan felveszik, akkor nincs ok lezárásokra. A megoldás a harmadik oltás, a zárás pedig csak lasssítás - tette hozzá.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Az eszközeink megvannak, a lélegeztetőkészülékek rendelkezésre állnak, és egyelőre ember is van elég. Van még ki nem nyitott járványkórház. Mindenki emberfeletti munkát végez - mondta az egészségügyi kapacitásokkal kapcsolatban.

Címlapkép: Fischer Zoltán, MTI/MTVA

Címkék:
Orbán, járvány, oltás, vakcina, koronavírus, orbán viktor,