Beindult a vakcinabiznisz: 800 ezer adag oltóanyagot adott el Magyarország

Pénzcentrum2021. október 15. 19:02

Beszerzési áron 400-400 ezer vakcinát adott el Magyarország Vietnamnak és Thaiföldnek, írta Szijjártó Péter a Facebook-oldalán.

Az év eleji sikeres vakcina-vásárlási programunkkal sikerült elkerülnünk, hogy olyan helyzetbe kerüljünk, mint a világ számos országa, vagyis hogy nincsen elegendő oltóanyag a lakosság beoltásához.

Túl azon, hogy minden magyar beoltásához - sőt, a harmadik oltásokhoz - szükséges vakcina is rendelkezésre áll, a világ számos országának tudtunk és tudunk is segíteni.

Három hete, az ENSZ közgyűlésén, New York-ban állapodtam meg thaiföldi és vietnámi kollégáimmal abban, hogy 400-400 ezer vakcinát adunk el nekik beszerzési áron a saját oltási programjaik felpörgetése érdekében. Vietnámba tegnapelőtt, Thaiföldre pedig tegnap el is mentek a szállítmányok

- írta a miniszter.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Loading...

Címlapkép: Szijjártó Péter Facebook-oldala

Címkék:
járvány, oltás, vakcina, koronavírus, eladás,