Tragikus vége lett a nagymama szülinapjának: mindenki elkapta a fertőzést a paksi családban

Pénzcentrum2021. április 12. 10:00

Tízen ünnepelték a 86 éves dédmama születésnapját a családi összejövetelen, ahol mindenki megfertőződött a koronavírussal. Az esetről az idős nő unokája számolt be.

Mindenki elkapta a koronavírust abban a tízfős családi társaságban, amely március elején gyűlt össze  megünnepelni egy 86 éves nagymama születésnapját. Ketten meg is haltak – derül ki az RTL Klub Híradó riportjából. A történetet az ünnepelt unokája, Rózsa Beáta mesélte el. Szerinte mindegyikük vitt maszkot, ám azokat levették, mikor ettek a születésnapi tortából, 

Rózsa Beáta szerint egy éve minden járványügyi intézkedést betartanak, így a 86 éves nagymamáját sem látták hónapok óta – a születésnap alkalmából viszont kivételt tettek.

Óriásit hibáztunk. Én ezt senkinek nem kívánom

– mondta a tíz fős családi összejövetelről, utólag ugyanis kiderült, hogy a család egyik tagja már két héttel azelőtt elkapta a koronavírust.

A családi találkozó után pedig mindenki elkapta a koronavírust – elsőként a 86 éves dédmama, aki az otthonában halt bele a vírus tüneteibe.Ezután Rózsa Beáta édesapját és édesanyját is kórházba vitték, majd maga is kórházba került. Negyven fokos lázzal és kétoldali tüdőgyulladással küzdött. Szteroidokat kapott, oxigénmaszkkal tudott csak lélegezni.

Az izmod, a bőröd fáj, a mindened, ne érjenek hozzád, mert mindened fáj. A belső szerveid… azt is érzed, amit eddig nem is tudtál. Volt egy olyan napom, amikor mintha rázták volna alattam az ágyat, annyira remegtem

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

– mesélte az asszony. Édesapja eközben elveszítette a küzdelmet a Covid ellen; a halálhírt neki kellett közölnie az édesanyjával. Elkapta a koronavírust a férje is, de ő otthon vészelte át a fertőzést. 

A nő elmondása szerint azért mesélte el a történetet, hogy más is okuljon belőle.

Ha két család meggondolja ezt, akkor már emberéleteket mentünk

– mondta erről.

Címkék:
halál, buli, koronavírus, születésnap,