Hamarosan beoltják a Szomszédok inkonikus színésznőjét: így sem lesz szabad

Pénzcentrum2021. február 21. 21:01

Hamarosan beoltják Csűrös Karolát, a 83 éves színésznő nagyon várja már, hogy megkapja a COVID-vakcinát. Ám ezt követően sem térhet vissza régi életéhez, a lába ugyanis még mindig nem az igazi.

Csűrös Karolát már tájékoztatták arról, hogy nemsokára megkapja a koronavírus elleni védőoltást. A Szomszédok 83 éves ikonikus színésznője izgatottan várja a pillanatot, hogy beoltsák, mert ezzel egy akadállyal kevesebb lesz, de lába még nem az igazi.

Várom, hogy beoltsanak, akkor legalább egy akadállyal kevesebb lesz előttem, hogy újra a majdnem régi életemet élhessem. Sajnos nálam több gátló tényező is fennáll, a lábam még mindig nem olyan, hogy rohangálni tudjak

- mondta a Ripostnak a színésznő, akinek tavaly tavasszal keletkezett trombózis a lábában. Akkor életveszélyes állapotban vitték kórházba. Ugyanakkor a vakcina beadása után sem mászkál majd Budapesten.

Utálok sétálni, úgyhogy nem tervezem, hogy összevissza kószálok majd a városban, ha szabad leszek, és jó lesz a lábam. Elég a tudat is, hogy mehetek. De ez még nagyon távolinak tűnő remény

- mesélte Csűrös Karola.

Fotó: MTI/Balázs Attila

Címkék:
biztosítás, járvány, szomszédok, vakcina, koronavírus, színésznő,